Ziua 1. Bucuresti – Munchen – Nuremberg

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Munchen. Sosire in Munchen si transfer cu autocarul catre Nuremberg. Cazare in zona Nuremberg.

Ziua 2. Nuremberg - Rothenburg ob der Tauber - Nuremberg

Mic dejun. În prima parte a zilei, se viziteaza al doilea cel mai mare oras al Bavariei, Nuremberg. Turul include: Centrul istoric, Castelul Imperial Nuremberg – o fortificatie cu un turn de 351 metri si fosta casa a regilor germani; Piata Hauptmarkt cu impresionanta fântâna din sec. Al XIV-lea; Biserica St. Lawrence; Biserica Catolica Frauenkirche ce dateaza din anul 1352 si casa artistului renascentin Albrecht Dürer. În a doua parte a zilei se viziteaza orasul medieval Rothenburg ob der Tauber, locuit inca din anul 950. Turul include: Piata mica – Plönlein, Piata orasului, Casa mesterului constructor „Baumeisterhaus” - una dintre cele mai frumoase case renascentine din regiune si biserica Sf. Jacob. Cazare in zona Nuremberg.

Ziua 3. Nuremberg - Regensburg - Weltenburg – Munchen

Mic dejun. Plecare spre Regensburg orasul german cu numeroase cladiri istorice incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Turul panoramic include: Podul de piatra, orasul vechi si Stadtamhof, Catedrala Sf. Petru, piata Krauterermarkt, Castelul St. Emmeram, Biserica Sf. Jacob si portalul scotian. Traseul continua catre Weltenburg unde se viziteaza abatia cu acelasi nume. Aceasta a fost fondata in anii 600 fiind astfel cea mai veche manastire din Bavaria. Transfer si cazare in zona Munchen.

Ziua 4. Munchen – Dachau – Munchen

Mic dejun. Orasul Munchen este capitala regiunii Bavaria si este cunoscut pentru numeroasele muzee si cladiri istorice, dar si pentru festivalul berii: Oktoberfest. Turul orasului include: Piata centrala Marienplatz, Vechea Cladire a primariei, Biserica Sf. Petru, columna Fecioarei Maria, fântâna Fischbrunnen, Palatul Nymphenburg – construit in stil baroc in sec. al XVII-lea si fostul palat regal Residenz. Dupa-amiaza se viziteaza fostul lagar de concentrare Dachau. Acesta a fost unul dintre primele lagare construite de nazisti, fiind folosit din anul 1933 (ca inchisoare pentru prizonierii politici) pâna in anul 1945. Cazare in zona Munchen.

Ziua 5. Munchen*

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita orasul pe cont propriu si relaxare sau optional, se viziteaza castelele Neuschwanstein si Linderhof. Palatul Neuschwanstein a fost construit de catre regele Ludwig al II-lea in sec. al XIX-lea si astazi este unul dintre cele mai cunoscute si vizitate castele din Europa. Palatul Linderhof este de asemenea, opera regelui Ludwig al II-lea, transformând vechea cabana a padurarului in palat regal. Cazare in zona Munchen.

Ziua 6. Munchen - Chiemsee – Salzburg

Mic dejun. Plecare catre Salzburg, dar pe parcurs se viziteaza lacul Chiemsee si impresionantul complex regal Herrenchiemsee. Sursa de inspiratie a palatului regal a fost Versailles, iar regele Ludwig al II-lea a dorit ca acest loc sa fie asemenea unui „Templu al faimei” pentru regele Louis al XIV-lea al Frantei. Ajunsi in Salzburg, se viziteaza: cetatea Hohensalzburg ce dateaza din anul 1707 si ofera o vedere panoramica asupra orasului; centrul istoric; casa in care s-a nascut W. A. Mozart - Hagenauer Haus si Palatul Mirabell. Cazare in zona Salzburg.

Ziua 7. Salzburg - Bad Ischl & Hallstatt*

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita orasul pe cont propriu si relaxare sau optional, se viziteaza regiunea Salzkammergut recunoscuta pentru peisajele inedite, dar si pentru numeroasele lacuri. Traseul include orasul Bad Ischl – o statiune balneara fascinanta si locul in care imparatul Franz Joseph I isi petrecea verile, dar si orasul Hallstatt – o locatie de poveste, aflata pe malul lacului si inclusa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO pentru ca gazduieste una dintre cele mai vechi mine de sare din lume. Cazare in zona Salzburg.

Ziua 8. Salzburg – Munchen – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Munchen, pentru check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Munchen pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse in pret:
• Bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti (Inclus)
• Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana (Inclus)
• Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3* (Inclus)
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) - optional

*Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie la Castelele Neuschwanstein si Linderhof : 79 euro/persoana
• Excursie in Bad Ischl si Hallstatt : 69 euro/persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 199 euro/persoana
• Pachet 2 excursii si supliment demipensiune:  329 euro/persoana

Excursie la Castelele Neuschwanstein si Linderhof - acest supliment este garantat pentru cei care il achizitioneaza cu cel putin 30 zile inaintea datei de plecare. Pentru rezervarile efectuate ulterior nu putem garanta confirmarea.

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Bavaria&Austria, Toate locatiile, Germania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta