Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Litoral Bulgaria
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Bulgaria are o serie de stațiuni turistice pe litoralul Mării Negre, care atrag turiști din întreaga lume. Iată câteva dintre cele mai populare stațiuni de pe coasta bulgară:

  1. Sunny Beach: Este cea mai mare și cea mai animată stațiune de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Plajele cu nisip fin, apa curată și o gamă largă de facilități de agrement, cum ar fi restaurante, baruri, cluburi de noapte și activități de divertisment, fac din Sunny Beach una dintre cele mai căutate destinații pentru tineri și familii.

  2. Golden Sands (Nisipurile de Aur): Situată la nord de Varna, Golden Sands este cunoscută pentru plajele sale largi și nisipul fin, precum și pentru vegetația bogată din zona din jur. Stațiunea oferă o gamă variată de hoteluri, restaurante și opțiuni de divertisment, inclusiv sporturi nautice și terenuri de tenis.

  3. Albena: Este o stațiune mai liniștită, ideală pentru familiile cu copii sau pentru cei care caută o atmosferă mai relaxată. Plajele curate și facilitățile de calitate, precum și numeroasele opțiuni de cazare și restaurante, fac din Albena o destinație populară pentru vacanțele de vară.

  4. Nessebar: Situată pe o peninsulă înconjurată de apele Mării Negre, Nessebar este un oraș vechi cu o istorie bogată și un patrimoniu cultural impresionant. Orașul vechi al Nessebarului este inclus în lista UNESCO a patrimoniului mondial și atrage turiști cu străzile sale înguste, clădirile istorice și atmosfera sa romantică.

  5. Sozopol: Un alt oraș vechi situat pe litoralul Mării Negre, Sozopol este renumit pentru frumusețea sa naturală, plajele sale pitorești și atmosfera sa autentică. Orașul vechi al Sozopolului este o atracție turistică majoră, cu clădiri istorice, biserici vechi și restaurante tradiționale.

Acestea sunt doar câteva dintre stațiunile turistice de pe litoralul bulgar, fiecare oferind o experiență unică și atrăgând diferite tipuri de turiști, de la cei care caută distracție la soare și apă, la cei interesați de istorie și cultură.

Albena Bulgaria
de la 21
2 adulti / noapte
Nisipurile de Aur Bulgaria
de la 13
2 adulti / noapte
Sf Constantin si Elena Bulgaria
de la 22
2 adulti / noapte
Sunny Beach Bulgaria
de la 11
2 adulti / noapte
Duni Bulgaria
de la 70
2 adulti / noapte
Elenite Bulgaria
de la 14
2 adulti / noapte
Nessebar Bulgaria
de la 15
2 adulti / noapte
Obzor Bulgaria
de la 15
2 adulti / noapte
Kavarna Bulgaria
de la 15
2 adulti / noapte
Sozopol Bulgaria
de la 17
2 adulti / noapte
Sveti Vlas Bulgaria
de la 17
2 adulti / noapte
Balchik Bulgaria
de la 11
2 adulti / noapte
Kranevo Bulgaria
de la 10
2 adulti / noapte
Aheloy Bulgaria
de la 16
2 adulti / noapte
Varna Bulgaria
de la 15
2 adulti / noapte
Solicita oferta