Hotelul Lacul Sarat

Hotelul Lacul Sarat

Cazare: 134 de camere single, duble si apartamente; Dotari camere: Telefon si televizor; Servicii oferite la cazare: micul dejun; Restaurant & bar: Restaurant - Pensiune H. Lacu Sarat cu o capacitate de 50 locuri si un bar de zi cu capacitate 20 locuri; Alte facilitati: parcare exterioara;  
CAZARE
de la
EUR3052EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Lacu Sarat

Lacu Sarat

Hotelul este situat la 100 m de malul Lacului Sarat si 5 km de municipiul Braila. Dotari generale: restaurant -50 locuri, parcare proprie, bar de zi. Dotari camere: TV, baie cu cada -sau baie cu dus, telefon. Numer total camere: 79, Single: 24, Duble: 53 - camere cu doua paturi., Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor. Servicii masa: Micul dejun se asigura in salonul restaurantului hotelului Lacu Sarat, pranzul si cina se asigura la restaurantul hotelului Flora **. Tratament: Se asigura in baza de tratament a Hotelului Flora, aflat la 80 m distanta.
CAZARE
de la
EUR3150EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Flora

Flora

Hotel Flora este situat in statiunea Lacu Sarat la circa 5 km distanta de municipiul BrailaCazare: 106 camere dubleDotari camere: televizor, cablu TV, telefon, baie cu cada sau cabina dusServicii oferite la cazare incluse in tarif: mic dejun, parcare proprie in aer liberRestaurant & bar: 1 restaurant cu 200 de locuri, bar de zi, terase acoperite cu 20 locuri.Alte facilitati contra cost: baza de tratament proprie, bazin hidro-kinetoterapie, sauna, sala de gimnastica.
CAZARE
de la
EUR3244EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii