Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
HOTEL DIANA

HOTEL DIANA

Situat in statiunea Geoagiu Bai. Hotelul dispune de restaurant cu 150 locuri, bar cu terasa acoperita, gradina cu terase, piscina semi-olimpica acoperita si incalzita, terasa si gradina amenajata cu locuri pentru plaja, sauna, biliard si tenis de masa, inchiriat biciclete de agrement, loc de joaca pentru copii, parcare privata, internet wireless si jocuri recreative (carti, table, rummy etc.). Hotelul Diana dispune de 152 locuri de cazare , structurate in camere duble sau apartamente. Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie, frigobar si TV.
CAZARE
de la
EUR4982EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL AIDA

HOTEL AIDA

Hotelul este situat in apropierea centrului statiunii Geoagiu Bai, AZntr-o zona plina de verdeata, linistita, ferit de trafic si aglomertie la 3 minute de parcul statiunii, strandul si zona rezidentiala, unde sunt amplasate magazine si restaurante Hotelul dispune de: restaurant ,baza de tratament, centru SPA compus din piscina, sauna, salina, aromaterapie, dar si o gama larga de masaje si impachetari,sala fitness, sala de conferinta, parcare. Indicatii terapeutice ale tratamentelor din baza Hotel Aida: afectiuni reumatismale, degenerative postinflamatorii , abarticulare, post traumatice, afectiuni ginecologice, afectiuni ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afectiuni ale aparatului renal afectiuni asociate endocrine, de nutritie, metabolice. Pachetul de tratament include: 4 proceduri / zi / persoana, la recomandarea medicului specialist, dintre urmatoarele: Hidrokinetoterapie de grup AZn piscina de tratament cu apa termala la 36 grade C, aerosoli de grup (cu efect de salina), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, aplicatii termoterapie, baie galvanica; Pentru pachetele cu tratament intrarea la cazare se face duminica. Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri. Pentru pachetele cu tratament turistii trebuie sa prezinte  medicului din hotel dovada de asigurat in Romania:bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Camerele hotelului Aida au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si baie privata cu dus Camerele cu balcon si cu vedere front view sunt limitate ca numar si se ofera in limita disponibilitatii. Camerele duble economy sunt mai mici ca si spatiu si nu au balcon.
CAZARE
de la
EUR5733EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Germisara

Germisara

Hotelul este situat la intrarea in statiune, dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente (cate 1 pe etaj) avand posibilitatea de a plati un supliment de front view. Camerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj, in fiecare colt. Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Adultii insotiti de 2 copii vor fi cazati in apartament. Si camerele duble si apartamentele au cabina de dus. Piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja cu sezlonguri ./EN The hotel is located at the entrance to the resort, has 144 double rooms with or without balcony and apartments (1 per floor) with the possibility to pay a front view supplement. The rooms with balcony are 4 on each floor, in each corner. No extra beds available. Adults accompanied by 2 children will be accommodated in the apartment. Both the double rooms and the apartments have a shower cabin. Outdoor pool, playground for children, beach with sunbeds.
CAZARE
de la
EUR7749EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii