Tusnad

Tusnad

Localizare: in statiunea Bile Tusnad Facilitti:108 camere din care 23 modernizate si  85 camere standard de 2*, restaurant clasic,,bar de zi Parcare proprie pzit, camer de bagaje Personal la recepte 24 h Coafur si cosmetic Xerox, internet Baz de tratament legata de hotel printr-o pasarel Tipuri de camer: Duble standard de 2* si duble modernizate dotate cu baie, TV cablu, telefon international, balcon. Recomandri: Statiunea Bile Tusnad, statiune de renume international atat prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cat si prin cadrul natural extraordinar si aerul ozonat.- sunt 2 tipuri de camere  2* standard, nerenovat si 3* modernizat ,mobilier schimbat, baie cu cabina dus,     - toate camerele sunt Twin, sunt dotate cu baie proprie, balcon, televizor,     - nu avem  paturi matrimoniale, apartamente , si nici  centru SPA sau piscina in cadrul hotelului     - exista piscina cu apa minerala CO2 in cadrul bazei de tratament, dar poate fi folosita exclusiv pentru tratament (la prescriptie medicala)     - pachetele cu tratament balnear includ 2 proceduri/zi/pers. In afara de acestea turistii pot beneficia de 2 proceduri in plus/pers/zi daca aduc bilet de trimitere de la medicul de familie     - demipensiunea include mic dejun + cina bufet suedez     - suplimentul pentru  pensiune completa (pranz) este nota in contul camerei (sold) , receptia nu elibereaza bonuri valorice. In conformitate cu Hotararea Consiliului Local Baile Tusnad 28/2019 inceapand cu 01.02.2020 la receptie se va incasa Taxa speciala de promovare a statiunii Baile Tusnad in valoare de 2 lei/turist/noapte de cazare. Sunt exceptati de la plata taxei copiii cu varsta sub 14 ani.Hotelul Tusnad dispune de 212 locuri (in 104 duble si 4 single).
CAZARE
de la
EUR2607EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Albertville
CAZARE
de la
EUR2621EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL CIUCAS

HOTEL CIUCAS

Piscina mare va fi inchisa in perioada 9-16.03.2020. Hotelul este situat pe drumul national DN 12, la 63 km de Brasov si 37 km de Miercurea Ciuc.
CAZARE
de la
EUR6535EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL FORTUNA

HOTEL FORTUNA

Doar cazare / Cazare cu mic dejun / Cazare cu demipensiune / Cazare cu pensiune completa.
CAZARE
de la
EUR6750EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
FORTUNA ECO BOUTIQUE

FORTUNA ECO BOUTIQUE

Fortuna Eco Boutique Hotel ce isi intampina stimatii oaspeti sosti in Bile Tusnad, intr-o locatie linistita , printre munti, cu un interior amenajat in stil rustic, facilitati orientate spre sntate, delicioase specialitti culinare organice, 10 camere cu cate dou paturi sau cu pat matrimonial, un apartament Junior Suite precum si un apartament de familie. De ce este ecologic hotelul:Accentul este pus pe naturalete. Materialele naturale din care este construit hotelul, camerele amenajate in stil rustic, creeaz o ambianta prietenoas, familial Oaspetiilor nostri. Intrand in cldire, vizitatorii se pot simti ca in mijlocul naturii, vzand in jurul lor numai materiale naturale. In  acelasi  timp, acordm o atentie deosebit sustenabilitatii, punand in prim plan solutiile  eficiente din punct de vedere energetic, precum si protectia mediului.Aveti  posibilitatea de a consuma mancaruri si buturi organice, sntoase din oferta noastr unic. De ce este hotelul  BoutiqueFiecare camer este diferit de celelalte, toate camerele avand un design individual. Dimensiunile sunt suficient de mici pentru a putea asigura fiecrui oaspete in parte o ambianta intim, confortabil si suficient atentie.Toate acestea sunt insotite de o serie de servicii de trei stele, menite s asigure confortul oaspetilor.
CAZARE
de la
EUR7008EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
O3Zone

O3Zone

Hotelul O3zone este amplasat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor.Facilitati hotel: 111 camere duble matrimoniale sau twin, 5 apartamente, 1 apartament de lux, 2 lifturi, un restaurant clasic, 2 baruri, centru Spa & Wellness (o piscina cu apa incalzita si instalatie de inot contra curentului, un jacuzzi profesional, o sauna umeda si o sauna uscata, dusuri emotionale, cabinete de terapii, o zona de hidroterapie, doua zone de fitness), 3 sali de conferinta, centru de inchiriere articole sportive, parcare pazita, Wi-Fi.Facilitati camere: telefon, baie cu cada sau cabina de dus, TV, AC, minibar, uscator de par, seif, prosoape, halate de baie si papuci, Wi-Fi. Unele camere au balcon.
CAZARE
de la
EUR7800EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
O3zone

O3zone

City Centre
CAZARE
de la
EUR10450EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii