Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
Croaziera Brizele Mediteranei 2017 - All Inclusive
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Nisipurile de Aur - LITORAL BULGARIA


turism vacante

Nisipurile de Aur – perla litoralului Bulgar - cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, isi are pe drept cuvint denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Aflata la doar 15 km de Albena si circa 18 km de Varna, statiunea se desfasoara pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, ingrijit cu multa atentie de ecologisti. 

Nisipurile de Aur, statiune situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, ofera conditii perfecte pentru toate gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Lipseste flora si fauna daunatoare oamenilor, inclusiv meduzele. Este curios ca in parcul statiunii (aflat la altitudinea de doar 277 m) puteti vedea cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani.  
Statiunea este perfecta pentru toate gusturile: fie ca e vorba de o escapada romantica cu persoana iubita, fie ca e vorba de calatoria cu colegii si prietenii, sau concediu cu familia. Multi considera Nisipurile de Aur statiunea cea mai preocupata de moda, fashion si lux. Restaurante pentru cele mai fine gusturi si self-service-uri, cofetarii si cafe-baruri, pub-uri si fast-food-uri, gasesti un loc perfect pentru toata lumea. Veti gasi si restaurante cu specific pescaresc si national bulgar, cu reprezentatii si spectacole folclorice, melodii populare si costume in culorii vii. 

Sali de conferinte ultramoderne, tratamente balneologice, sali de sport, o multitudine de posibilitati de practicare a sporturilor nautice (diving, surfing, banana etc.). Cinematograful in aer liber este o alta atractie a statiunii, parcul acvatic Aquarama, cazinoul Racul Rosu “Krasnyi Rak”, club de noapte Satra de Tigani “Tziganskyi Tabor”, teatru de vara, posibilitati de echitatie si inchirieri de biciclete, circa 10 corturi de tenis, mini golf, bowling, posibilitati de inchiriere a barcilor rapide si a yacht-urilor (exista club cu peste 100 de yachturi) etc.
Pentru recreerea copiilor exista parc acvatic, locuri de joaca special amenajate, unele cu sah gigant; parintii pot lasa copiii pentru cateva ore in gradinite special amenajate in acest scop, bazine pentru copii. 
Merita vazut turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul (Cyasovnya Yoana Krestitelya), Manastirea Aladja pe doua nivele (sec XIV), acoperita de picturi murale. Se pot face drumetii catre izvoare minerale, sau puteti participa la concursuri de frumusete, festivaluri, competitii sportive sau spectacole.


Ofertele 21-30 (din 50) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

HOTEL ODESSOS 4*

HOTEL ODESSOS 4*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL HOLIDAY PARK 3*

HOTEL HOLIDAY PARK 3*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Hotel PERLA 3*

Hotel PERLA 3*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL HELIOS SPA & RESORT 5*

HOTEL HELIOS SPA & RESORT 5*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL GRADINA 3*

HOTEL GRADINA 3*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL LUNA 4*

HOTEL LUNA 4*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL SHIPKA 3*

HOTEL SHIPKA 3*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL ROYAL 4*

HOTEL ROYAL 4*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL CENTRAL 4*

HOTEL CENTRAL 4*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL BERLIN GREEN PARK 4*

HOTEL BERLIN GREEN PARK 4*Oferta: LITORAL BULGARIA Nisipurile de Aur
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

prima anterioarele [1][2][3][4][5] urmatoarele ultima
Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

turism-vacante.ro  autocar romania norvegia  vara grecia 2016  litoral 2016  omnia turism 2016  grecia 2016 oferte 10 nopti autocar  oferte litoral 2016  kallithea halkidiki oferte 2016  2016 grecia turism  ssib turism  halkidiki 2016 autocar  10 nopti 2016 autocar grecia  inscrieri timpurii litoral saturn 2016  mareea litoral 2016  trasee turistice  litoral romania 2016  oferte 2016 asprovalta, stavros autocar  autocar halkidiki 2016  turist past  2016 halkidiki 10 nopti autocar  turism vacante  grecia cazarè ieftina  cazarè sinaia  Inscrieri timpurii mercur minerva mamaia 2017  delta airlines modalitati de plata  Mercur minerva insc timp 2017  anything  kroatien all inclusive 2017 lantul riu  tren timisoara caransebes antalya  disneyland paris descriere 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.