Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Bangkok - VACANTE THAILANDA


turism vacante

În mijlocul dinamicii cresterii turistice, Bangkok reuseste miraculos sa-si pastreze mostenirea culturala pâna la un anumit punct. Acoperisurile înalte si stralucirea turlelor Marelui Palat (Grand Palace) si multele temple istorice ale orasului – Templul lui Budha de Smarald (Emerald Buddha), Templul Apusului (Temple of Dawn), si alte altare – pun vizitatorul fata în fata cu Piata in Bangkoko minune orientala; exact aceleasi lucruri din basmele estice. Iar monumentele si peisajele din Bangkok contind comorile efortului artistic si cultural al natiunii, ce simbolizeaza pamântul si oamenii. Rânduri de calugari îmbracati în robe de sofron, facându-si sirul de pomana de dimineata, de exemplu, prezinta o imagine nealterata a trecerii timpului. Astazi cladirile înalte servesc doar la accentuarea peisajului exotic si din afara timpului, în timp ce orasul se defineste prin ele. Într-adevar, sunt multe lucruri de descoperit, si pe lânga faimoasele monumente, exita numeroase peisaje mai putin cunoscute, dar foarte interesante. Capela lui Budha de Smarald, ce se afla în nationalpalladium, se afla în vârful listei cu lucrurile de vazut, dar Bangkok are mai mult de 400 de temple, majoritatea fiind fascinante în propriul mod. O selectie similara se poate face cu muzeele. Muzeul National este excelent si cuprinzator, dar la fel de impresionant în propriul mod Tuk-tukeste si Casa Jim Thompson, Casa Vimanmek si Palatul Suan Pakkad, toate gazduind colectii de arta cu lucruri notabile. Nu în cele din urma, mergând pe râul Chao Phraya si pe celelalte canale care au facut ca Bangkok-ul sa fie odata numit “Venetia Estului”, ofera o privire asupra stilurilor de viata traditionale, permitându-si si vederi asupra istoriei si caracterului minunatului oras.

Atractii

Wat Phra Kaeo – Wat Phra Kaeo, situat în acelasi compus al Grand Palace-ului, este o casa de comori a artelor thailandeze si îl gazduieste pe Budha de Smarald (Emerald Buddha), cea mai respectata imagine a lui Budha din Thailanda. Trei cladiri principale în interiorul templului ce formeaza o imagine splendida se numesc Golden Stupa, pastrând cu sfintenie relicvele lui Budha, Phra Mondop sau Biblioteca gazduind scripturile Tripitaka sau Buddhist, Panteonul Regal care este un pavilion folosit pentru pastrarea statuilor regilor decedati din dinastia Chakri. Pe lânga astea, 178 de sectiuni de pictura murala care descriu Ramayana sunt creatiile superbe ale artizanilor Rattanakosin. Complexul Wat Phra Kaeo si Marele Palat sunt deschise zilnic de la 8.30 a.m. la 3.30 p.m.. Taxa de acces este de 200 de bahti, incluzând intrarea în Pavilionul Monedelor si a Decoratiunilor Regale Thai în acelasi complex sunt si Muzeul Vimanmek Mansion pe strada Ratchawithi.

Wat Pho – acest mare vast si templu se afla lânga Grand Palace si contine un Budha la Închinaciune, gigantic, suflat cu aur, lung de 46 de metri si 15 metri înaltime, cu talpi frumos încrustate în sidef. Wat Pho este privit si ca primul centru de educatie publica si i se mai spune câteodata si “prima universitate a Thailandei”. Picturile murale, inscriptiile si statuile gasite au educat oamenii în variate subiecte precum literatura, strategii de lupta, arheologie, astronomie, geologie, meditatie si traditionalul masaj thailandez. Este deschis zilnic între 9.00 a.m. si 5.00 p.m. Taxa de intrare este de aprox 20 de bahti.

Wat Arun – localizat pe malul vestic al râului Chao Phraya, templul poate fi vazut fie pe drumul Arun Amarin fie cu barca de la Tha Tien Pier, lânga Wat Pho. Cea mai atractiva structura este o pagoda de 79 de metri , ce este decorata cu tigle de ceramica si fragmente de portelan multicolor. I se mai zice si “Templul Apusului” si cea mai frumosa priveliste poate fi vazuta din partea de est a raului, la apus.

Wat Mahathat – se afla pe drumul Na Phrathat lânga Universitatea Thammasat, casele templu Universitatea Budhista Mahachulalongkorn, unul dintre cele doua locuri unde se poate învata budismul în Thailanda si ofera si clase de meditatie pentru straini. Templul este deschis zilnic de la 9.00 a.m. la 5.00 p.m.

Wat Suthat – este situat pe strada Bamrung Muang. Pentru finalizarea constructiei au fost necesari 27 de ani în timpul domniei celor trei regi ai Dinastiei Chakri. Viharn trebuie sa fie vazuta pentru colectia de statui aurite ale lui Budha. Templul gazduieste o imensa poarta gravata încâlcit. Complexul Templului este deschis zilnic între orele 9.00 a.m. si 5.00 p.m.. În fata templului se afla Sao Ching Cha unde pâna la începutul secolului 20 se tineau ceremonii Brahmanice. Lânga Sao ching Cha sunt multe magazine unde sunt stocate obiecte religioase budhiste.

Wat Saket (Muntele de Aur - The Golden Mount) – cea mai mare atractie a Wat Saket este Muntele de Aur, datând din 1800. Este un deal artificial ce are în vârf o pagoda poleita de 260 de picioare înaltime pornind de la baza. Început de Regele Rama III si terminat în timpul domniei Regelui Rama IV, Muntele de Aur este unul dintre cele mai celebre peisaje din zona veche a Bangkok-ului si ofera, din vârful lui, o privire panoramica a orasului.

Wat Ratchanatdaram – localizat pe drumul Mahachai, templul a fost construit sub domnia regelui Rama al III-lea în 1846. Principala atractie a templului, Loha Prasat, înalta de 36 de metri cu 37 de turle, este singura de acest gen din lume. Lânga templu, este o zona de primire a oaspetilor straini importanti, si o statuie memoriala a regelui Rama al III-lea.

Wat Benchamabophit – cunoscut si cu numele de Templul de Marmura, se afla pe drumul Ayutthaya, lânga palatul Chitralada. Cladirea principala a fost construita în timpul domniei regelui Rama al V-lea. Are si detalii clerice europene, precum ferestre din sticla colorata, si o galerie superba ce contine o colectie de imagini de bronz a lui Budha.

Wat Trai Mit – localizat la sfârsitul drumului Chinatown Yaowarat, lânga statia de metrou Bangkok (Hua Lam Phong), acest templu este cunoscut pentru faimosul Budha de Aur. Aceasta frumoasa imagine din aur masiv este înalta de 3 metri si cântareste 5 tone si jumatate. Este deschis în fiecare zi între 9.00 a.m. si 5.00 p.m.
Altarul City Pillar (San Lak Muang) – gratioasa structura sub forma de templu gazduieste un stâpl de lemn pus acolo de Regele Rama I în 1872 ca piatra de fundatie pentru noua capitala a Bangkok-ului. Altarul se afla pe strada de la Wat Phra Kaeo.

Altarul Erawan – situat pe strada Ratchadamri, altarul dedicat lui Phra Phrom, un zeu hindus, este foarte respectat de oameni. Flori ornamentale si mici elefanti de lemn, precum si dansuri thailandeze sunt oferite întodeauna statuii de catre devotatii recunoscator

Ofertele 1-10 (din 11) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

FOUR SEASONS BANGKOK 5* - Bangkok

FOUR SEASONS BANGKOK 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

AMARI WATERGATE 5* - Bangkok

AMARI WATERGATE 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

THE SUKOSOL BANGKOK 5* - Bangkok

THE SUKOSOL BANGKOK 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

ROYAL ORCHID SHERATON 5* - Bangkok

ROYAL ORCHID SHERATON 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

ROYAL BENJA HOTEL 3* - Bangkok

ROYAL BENJA HOTEL 3* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

MILLENNIUM HILTON 5* - Bangkok

MILLENNIUM HILTON 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

BANYAN TREE BANGKOK 5* - Bangkok

BANYAN TREE BANGKOK 5* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

BANGKOK PALACE 3* - Bangkok

BANGKOK PALACE 3* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

AMARI BOULEVARD 4* - Bangkok

AMARI BOULEVARD 4* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

AMARI ATRIUM 4* - Bangkok

AMARI ATRIUM 4* - BangkokOferta: VACANTE THAILANDA Bangkok
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

prima [1][2] urmatoarele ultima
Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.