Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Safaga - VACANTE EGIPT


turism vacante

La 60 km mai la sud de Hurghada este situata o alta statiune renumita – Safaga. Aici sunt recife de corali si conditii ideale pentru diveri si amatorii windsurfingului. Safaga si-a dobândit un renume international ca fiind o statiune cunoscuta datorita nisipului sau curat.Safaga, sau Port Safaga este un orasel aflat pe ruta cea mai scurta dintre Valea Nilului si Marea Rosie. Este cunoscut din antichitate ca fiind unul dintre cele mai importante puncte de comert ale Egiptului. Statiunea destinata pentru excursii si sejururi  in 2011 beneficiaza de plaje lungi cu nisip fin, de un centru placut cu promenade si de un port micut de unde pornesc zilnic feriboturi spre aproape toate destinatiile Egiptului, Dubai si Arabia Saudita.

 

Doua caracteristici principale ale acestei statiuni o fac atragatoare pentru turistii din intreaga lume: calitatile sale balneoterapeute si infrastructura dezvoltata pentru sporturile de apa. Prima  a fost descoperita inca din vechime datorita prezentei fosfatilor in sol, care dau culoarea neagra dunelor de nisip si ajuta la vindecarea unor boli de piele sau reumatice. S-au dezvoltat astfel o multime de resorturi terapeutice cu oferte turistice al caror singur scop este sa readuca bunastarea mult dorita pacientilor si turistilor cu probleme de sanatate.

 

Cat despre sporturile de apa,la fel ca multe alte oferte Egipt, ajunge probabil sa mentionam ca aici a avut loc in 2006 Campionatul Mondial de WindSurfing si ca cele mai frumoase locatii de scufundari se gasesc la nu mai mult de o ora de mers cu barca. Multe dintre acestea sunt virgine, dand turistilor posibilitatea sa descopere singuri noi minunatii pe fundul lipede si bogat al Marii Rosii. Se pot face scufundari chiar si pe timp de noapte, existand echipamente in acest sens la Sheer Sha’ab.

 

Safaga mai este renumita si pentru Montele Claudianus, unde se gasesc ruinele unei asezari romane intemeiate in secolul I ad, pentru exploatarea blocurilor mari si pure de granitul cenusiu din aceasta zona. Acestea pot fi vizitate pe spatele unor camile sau intr-un autoturism 4X4, astfel de excursii organizandu-se in fiecare zi. Ofertele 1-6 (din 6) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

AMIRA HOTEL 3 ***

AMIRA HOTEL 3 ***Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA  5 *****

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 5 *****Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

LOTUS BAY BEACH RESORT & GARDENS 4****

LOTUS BAY BEACH RESORT & GARDENS 4****Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

MENAVILLE SAFAGA 4 ****

MENAVILLE SAFAGA 4 ****Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

SAFAGA PALACE RESORT 4 ****

SAFAGA PALACE RESORT 4 ****Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

SHAMS SAFAGA 4 ****

SHAMS SAFAGA 4 ****Oferta: VACANTE EGIPT Safaga
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.