Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Sharjah - VACANTE DUBAI


turism vacante

Despre SHARJAH

 

Sharjah este al treilea emirat ca si suprafata dar unicul care are iesire (si litoral) la doua golfuri – Persic si Oman. Pe tarmul Golfului Persic este situata capitala emiratului – orasul Sharjah iar pe cel al Oceanului Indian sunt amplasate localitatile Kalba, Khor-Fakkan si Daba-El-Hasn. Sharjah are ca si vecini emiratele Dubai, Ajman si Fujairah.
Peisajul variaza de la desertul portocaliu cu oaze frumoase, verzi, la lanturi muntoase in zona de coasta. Mare parte a coastei Golfului Persic  este intesata de hoteluri dedicate vacantelor, cu plaja.
La inceputul secolului al XIX-lea  Sharjah era un port maritim important in partea sudica a Golfului Persic, iar descoperirea de zacaminte de gaze naturale a condus la dezvoltarea  regiunii, implicit a industriei turismului. Astazi capitala emiratului este din ce in ce mai interesanta pentru turisti datorita plajelor sale, centrelor comerciale, parcurile si gradinile foarte frumoase.
Sharjah este numita capitala culturala a lumii arabe si este un important centru al educatiei islamice. Aici se afla muzeul-comoara al Emiratelor Arabe Unite: un complex muzeal dedicat culturii arabe, situat in zona veche Al Merraija dar si Moscheea regelui Faisal  - cea mai mare moschee  din Emiratele Arabe Unite care poate primi 3000 de credinciosi. Intr-una din pietele orasului poate fi admirat impresionantul monument „Sfantul Coran”, care reprezinta o mandrie nationala in EAU.
In oras se gasesc peste 15 muzee printre care cele mai admirate sunt Muzeul de Arta, Muzeul Civilizatiei Islamice, Muzeul de Stiinte, Muzeul de Arheologie. Vizitele pot fi completate cu o dupa-masa in parcul de distractii Al Jazeera in laguna Khalid, prin magazinele de suveniruri sau cu o plimbare  de-a lungul promenadei Al-Buheyra.
Cele mai frumoase piete in Emirate – de aur, de legume si de fructe de mare - sunt in Sharjah. Piata de aur din cartierul Al-Yarmouk este considerata opera de arta arhitecturala contemporana. Sub acoperisul sau s-au strans multe companii locale si occidentale.
La 135 km de capitala Sharjah-ului se afla portul vechi Khor-Fakkan, spalat de apele Oceanului Indian. Micul golf are unele dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Peninsula Araba, flacate de doua siruri de dealuri ce coboara catre ocean, iar  recifele de corali si minunata lume subacvatica atrag amatorii de scufundari.
Desi are o infrastructura turistica foarte bine dezvoltata, Sharjah este totusi este cel mai conservator emirat: nici macar in hoteluri nu este permis consumul de bauturi alcoolice, nu exista cluburi de noapte sau discoteci. De aceea pentru viata de noapte turistii merg in Dubai care este doar la 15-20 minute de mers cu masina

Ofertele 1-6 (din 6) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

SHARJAH ROTANA 4*, SHARJAH

SHARJAH ROTANA 4*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

SUMMERLAND MOTEL 2*, SHARJAH

SUMMERLAND MOTEL 2*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

SHARJAH CARLTON 4*, SHARJAH

SHARJAH CARLTON 4*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

RADISSON BLU RESORT SHARJAH 5*, SHARJAH

RADISSON BLU RESORT SHARJAH 5*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

PREMIER & RESORT SHARJAH 4*, SHARJAH

PREMIER & RESORT SHARJAH 4*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

LOU A BEACH RESORT 3*, SHARJAH

LOU A BEACH RESORT 3*, SHARJAHOferta: VACANTE DUBAI Sharjah
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.