Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Predeal - TURISM MONTAN ROMANIA


turism vacante

Orasul Predeal (la 25 km de Brasov) este situat la o altitudine de 1145 m. Punct vamal la hotarul dintre Principate pina in 1918, este astazi una dintre cele mai pitoresti statiuni turistice. Partii de schi exceptionale dotate cu telescaun si nenumarate trasee montane in preajma.

Cazare: Staþiunea dispune de peste 5000 de locuri de cazare pe tot parcursul anului, acestea fiind suficiente ºi repartizate în hoteluri, vile, pensiuni, cabane, campinguri, dar ºi cazare în case, la particulari autorizaþi.
Turism ºi drumeþii: Punctele de atracþie ale staþiunii sunt cele opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râºnoavei, traseele montane marcate pentru turism, traseele atv realizate în ultimii ani, telescaunul ºi teleschiurile de pe Clãbucet, precum ºi marea diversitate de localuri specializate în arta culinarã româneascã ºi internaþionalã. Cu excepþia anotimpului de iarnã la Predeal munþii din jurul oraºului oferã posibilitatea realizãrii drumeþiilor de neuitat ºi admirarea peisajelor, care au fost, sunt ºi vor fi atracþiile turiºtilor din toatã lumea sosiþi în aceastã frumoasa staþiune.
Concursurile culinare din Predeal, prezintã o atracþie nemaipomenitã deoarece, la toate acestea, maeºtri culinari specializaþi în þarã, dar ºi în strãinãtate, încântã privirile, gusturile ºi simþirile, cu preparate care îmbie orice gurmand.
Printre obiectivele turistice din zonã menþionãm:
- Canionul ªapte scãri
- Cascada Tamina
- Peºtera de gheaþã
- Cheile Râºnoavei
- Mãnãstirea Sfântul Nicolae
- Mãnãstirea romano-catolicã Timiºul de Jos
- Biserica ortodoxã Sfinþii Împãraþi Constantin ºi Elena
- Capela romano-catolicã Timiºul de Jos
- Monumentul Eroilor de pe Valea Râºnoavei
- Monumentul poetului Mihail Sãulescu
- Monumentul Eroilor din faþa gãrii PredealNu exista oferte in aceasta categorie!Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.