Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferte Covasna - TURISM BALNEAR ROMANIA


turism vacante

Oras in centrul României, in judetul omonim, asezat in depresiunea Brasovului, la poalele vestice ale muntilor Vrancei, la o altitudine ce variaza intre 550 si 600 m, la 31 km E fata de municipiul Sfântu Gheorghe (resedinta judetului Covasna). Este o statiune deschisa in toate anotimpurile anului, de importanta nationala, avand un climat tonic-stimulant de depresiune intramontana, cu veri racoroase (media in iulie este de 17°C) si ierni reci(media de temperatura in luna ianuarie este in jur de -5°C). Temperatura medie anuala este in jur de 7°C si media anuala a precipitatiilor este 600mm.

Numeroase izvoare (in jur de 1.000) cu apa minerala carbogazoasa, bicarbonata, sau continand diversi compusi ai fierului, iodului, bromului sau clorului sunt recomandate in tratamentul bolilor carrdiovasculare ( infarctul miocardic, nu mai devreme de trei luni dupa iesirea din spital, cardiopatie ischemica, insuficienta aortica, hipertensiune arteriala, refacere dupa flebita superficiala sau profunda, varicose ulcers, valvulopatii operate) disfunctii hepatobiliare (disfunctii ale bilei, colecistite cronice fara calcule, refaceri dupa operatii la ficat, pancreatita cronica), boli digestive (gastrite cronice hiperacide, ulcere cronice gastrice sau duodenale) si boli asociate (obezitate cu complicatii cardiovasculare, nevroze respiratorii, nevroze astenice, etc.).

Oportunitati de tratament sunt oferite de facilitatile pentru bai cu apa calda carbogazoasa, mofete, izvoare pentru cura interna, instalatii pentru electro-, kineto- si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, gimnastica. Statiunea dispune de un spital pentru boli cardiovasculare si doua sanatorii pentru copii spacializate in tratarea sechelelor aparute in urma hepatitei. Statie e imbuteliere a apei minerale.Oferta 1 (din 1) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

Hotel Clermont 4*

Hotel Clermont 4*Oferta: TURISM BALNEAR ROMANIA Covasna
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.