Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

Oferta VACANTE CROATIA


turism vacante

ISTRIA – mare de cristal si pamant verde
Amplasata in peninsula cu acelasi nume, Istria este regiunea turistica cea mai nordica din Croatia, cu un litoral minunat si pamant verde. Este totodata si cea mai dezvoltata regiune turistica, cea mai apropiata si mai usor accesibila dinspre Europa de vest. Peisajul sau poate fi comparat cu Toscana sau Provence. Primii sai locuitori au fost histrii, de unde si numele peninsulei. Numeroasele popoare si culturi de la romani incoace, si-au lasat amprenta pe pictura murala si arhitectura bogata a bisericilor. Culturi de vita-de-vie si orasele piutoresti sunt presarate pe tot cuprinsul peninsulei.
Porec – este probabil cea mai vizitata statiune din Istria, vestita pentru hotelurile sale, pentru laguna Albastra si Laguna Verde, dar si pentru insula Sf. Nicolae din apropiere. Colonie romana inca din sec. 2, Porec este un oras cu o amprenta romana bine conservata si numeroase cladiri antice romane, sau medievale.
Rovinj – este o alta statiune vestita, cu multe cladiri istorice si palate resnascentiste si baroce. Vechiul centru este amplasat pe o peninsula, o fosta insula legata de mal in 1763.
Arhipelagul Brijuni – este format din doua insule mari si 12 insulite, la vest de coasta Istriei. Arhipelagul este una dintre cele sapte Rezervatii Nationale din Croatia, abundand in specii de plante si animale rare, avand o gradina zologica cu animale din alte zone climatice. Pe insula se afla cateva exemple remarcabile de vestigii romane si bizantine.
Pula – este un oras antic in extremitatea sudica a Istriei, cunoscut datorita amfiteatrului sau vechi de 2000 ani, unul dintre cele mai bine conservate din lume, dar si pentru alte monumente culturale. Cel mai mare port si oras din Istria, centru de comunicatii, economic si administrativ, cu mult soare, este un loc atractiv pentru petrecerea unei vacante

KVARNER – munte, litoral si insule
Regiunea Kvarner se afla langa Istria si este compusa din linia de coasta Kvarner, insule si lantul muntos. Datorita climatului sau favorabil, are o traditie de 150 ani in turismul balnear. Statiunile de aici sunt destinate celor care cauta luxul si distractia de inalta clasa. Amatorii de navigatie sunt asteptati in cele 8 porturi super-dotate, in vreme ce iubitorii de natura se pot bucura de alpinism, ciclism, motocros, vanatoare sau pescuit.
Opatija – una dintre cele mai populare statiuni de pe Adriatica. Era statiunea de iarna preferata de elita si aristocratia central-europeana, binecunoscuta datorita parcurilor bine intretinute, a gradinilor botanice, numeroaselor restaurante intime si elegante, dar si datorita hotelurilor moderne.

DALMATIA – temperament mediteranean
Este cea mai mare zona turistica a Croatiei, apogeul Mediteranei. O explozie de culoare, arome si forme. O zona cu plaje lungi, paduri de pini si orase vechi care sunt marturii ale bogatei mosteniri culturale a Croatiei. Insulele Hvar, Brac, Solta, Korcula, Vis, Mliet si altele, desi la fel de incantatoare sunt unice fiecare. Dalmatia este renumita si pentru vinul bun si oamenii prietenosi.
Split – este al doilea mare oras al Croatiei si capitala regiunii Dalmatia. Este construit in interiorul si imprejurul palatului lui Diocletian, datand din sec. 3 si este inclus in patrimoniul UNESCO.
Dubrovnik – republica aristocrata medievala intre sec. 12 – 19, cea mai bine conservata cetate din bazinul Mediteranean, este una dintre cele mai mari atractii turistice ale Croatiei, unul dintre cele 3 orase europene ridicate la rang de Patrimoniu Mondial de categorie zero de catre UNESCO, orasul pe care poetul englez Lord Byron l-a numit “perla Adriaticii”. Peisajul incantator, insulele din apropiere, plajele, numeroasele vestigii istorice, culorile, formele, aromele, caldura climatului si a oamenilor... ingredientele unei experiente de neuitat.
 
INSULELE din DALMATIA – frumuseti in largul marii
Litoralul croat, cu peste 1100 insule este destinatia preferata a turistilor, in special a celor care iubesc navigatia. Printre cele mai cunoscute sunt: Korcula – locul de nastere al lui Marco Polo; Hvar – unde se afla cel mai vechi teatru din Europa; Brac – cu una dintre cele mai frumoase plaje din Mediterana, paradisul surferilor; Vis – unde se afla ruinele termelor romane, un teatru antic, dar si minunata Pestera Albastra.
RIVIERA SIBENIK:  Pirovac, Tisno, Tribunj si Vodice, Sibenik, Brodarica, Grebastica, Zaboric, Rogoznica si insulele din arhipelagul Sibenik - Kaprije, Zlarin, Zirje, Prvic si Krapanj - consta in principal din doua tipuri de plaja: plaje stancoase in golfuri mici cu cateva case si plajele cu pietricele in statiunile mai mari, unde se poate inota.
RIVIERA TROGIR: Vinisce, Marina, Seget Vranjica, Donji Seget, Trogir, Ciovo, Gornji Okrug, Donji Okrug, Slatine – golfuri mici cu pietre mai mici si mai mari, separate de stanci, ideale pentru bronz si scufundari. In golfurile mai mari plajele sunt cu nisip.
RIVIERA OMIS: Supetar, Dugi Rat, Duce, Omis, Mimice, Marusici – este cunoscuta pentru plajele sale mari, cu nisip.
RIVIERA MAKARSKA: Brela, Baska Voda, Makarska, Tucepi, Podgora, Drasince, Zivogosce, Drvenik – cu o lungime totala de 60 km, este presarata de plaje renumite pentru pietricelele albe, fine si pentru zonele cu nisip. Unele plaje se intind pe kilometri intregi. In apropierea celor mai populare plaje se afla restaurante, patiserii, magazine, hoteluri si terenuri de sport. Datorita pietricelelor fine, plajelor largi si umbrei pinilor seculari, regiunea este recomandata familiilor cu copii si celor care cauta plaje bine intretinute, cu o gama larga de facilitati suplimentare.
Destinatii decorate cu “steagul albastru”- premiu international pentru calitatea si standardele ecologice ale plajelor si a litoralului: Umag, Porec, Vrsar, Rovinj, Rabac, Krk, Baska, Dramalj, Crikvenica, Selce, Novi, Vinodolski, Split, Podstrana, Brela, Dubrovnik
Destinatii cu plaje pentru nudisti - Rovinj, Medulin, Rab, Bol, Cavtat, Hvar, Kolocep, Makarska, Mlini, Tuèepi


Ofertele 1-10 (din 26) Afiseaza ofertele in functie de clasificare:

HOTEL IMPERIAL 3***

HOTEL IMPERIAL 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL NIMFA 3***

HOTEL NIMFA 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

BLUESUN HOTEL MARINA 3***

BLUESUN HOTEL MARINA 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL FARAON 3***

HOTEL FARAON 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Vila Aurora 3***

Vila Aurora 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Hotel Bor 3***

Hotel Bor 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

HOTEL Jardan 3***

HOTEL Jardan 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Hotel Epario 3***

Hotel Epario 3***Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

Family HOTEL VESPERA 4****

Family HOTEL VESPERA 4****Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

WELNESS HOTEL AURORA 4****

WELNESS HOTEL AURORA 4****Oferta: VACANTE CROATIA Individual
Disponibilitate: la comanda


Impresiile turistilor (0)

prima [1][2][3] urmatoarele ultima
Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.