Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!


turism vacante

WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!

WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!Oferta: BILETE DE AVION Wizzair
Disponibilitate: la comanda

39,00


0,00 RON cu TVA

Click pe imagine pentru mai multe poze
RUTE:

BUCURESTI OTOPENI:
 – ALGHERO, ALICANTE
 – BARCELONA (EL PRAT), BARI, BASEL-MULHOUSE-FREIBURG, BILLUND, BIRMINGHAM, BOLOGNA, BRUXELLES (CHARLEROI), BUDAPESTA
 – CATANIA, CLUJ NAPOCA
 – DONCASTER/SHEFFIELD, DORTMUND, DUBAI
 – EINDHOVEN
 – GENEVA, GLASGOW
 – HANOVRA
 – LAMEZIA TERME, LARNACA, LISABONA, LONDRA (LUTON), LONDRA (GATWICK)
 – MADRID (BARAJAS), MALAGA, MALMO, MALTA, MILANO (BERGAMO), MILANO (MALPENSA)
 – NAPOLI, NURNBERG
 – OSLO (SANDEFJORD TORP)
 – PARIS (BEAUVAIS), PERUGIA, PESCARA, PISA
 – ROMA (CIAMPINO)
 – STOCKHOLM (SKAVSTA)
 – TEL AVIV, TENERIFE, TORINO (CASELLE)
 – VALENCIA (MANISES), VENETIA (TREVISO), VERONA
 – ZARAGOZA


CLUJ NAPOCA:
 – ALICANTE
 – BARCELONA, BARI, BASEL-MULHOUSE-FERIBURG, BERLIN (SCHONEFELD), BILLUND, BOLOGNA, BRUXELLES (CHARLEROI)
 – DONCASTER/SHEFFIELD, DORTMUND, DUBAI
 – EINDHOVEN
 – KOLN BONN
 – LONDRA LUTON
 – MADRID BARAJAS, MALAGA, MALMO, MEMMINGEN/MUNCHEN VEST, MILANO BERGAMO
 – NURNBERG
 – PALMA MALLORCA, PARIS BEAUVAIS
 – ROMA CIAMPINO
 – TEL AVIV
 – VALENCIA, VENETIA TREVISO
 – ZARAGOZA


CRAIOVA:
 – BARCELONA EL PRAT, BOLOGNA
 – LONDRA LUTON
 – MILANO BERGAMO
 – PARIS BEAUVAIS
 – ROMA CIAMPINO
 – VENETIA TREVISO


IASI:
 – BOLOGNA
 – CATANIA
 – LARNACA, LONDRA LUTON
 – MILANO BERGAMO
 – ROMA CIAMPINO
 – TEL AVIV
 – VENETIA TREVISO


SIBIU:
 – DORTMUND
 – LONDRA LUTON
 – MADRID BARAJAS, MEMMINGEN/MUNCHEN VEST, MILANO BERGAMO, MILANO MALPENSA
 – NURNBERG


SUCEAVA:
 – LONDRA LUTON
 – MILANO BERGAMO


TG MURES:
 – KARLSRUHE/BADEN-BADEN, BUDAPESTA
 – DORTMUND
 – FRANKFURT HAHN
 – LONDRA LUTON
 – MADRID BARAJAS, MEMMINGEN/MUNCHEN VEST
 – PARIS BEAUVAIS
 – ROMA CIAMPINO


TIMISOARA:
 – BARCELONA EL PRAT, BARI, BOLOGNA, BRUXELLES CHARLEROI
 – DORTMUND
 – EINDHOVEN
 – FRANKFURT HAHN
 – LONDRA LUTON
 – MADRID BARAJAS, MEMMINGEN/MUNCHEN VEST, MILANO BERGAMO
 – PARIS BEAUVAIS
 – ROMA CIAMPINO
 – VALENCIA MANISES, VENETIA TREVISO

 

Informaţii importante
    Wizz Air nu acceptă copii neînsoţiţi cu vârsta sub 14 ani. Copiii cu vârsta sub 14 ani trebuie să fie însoţiţi pe aceeaşi rezervare de către un pasager în vârstă de cel puţin 16 ani care să îşi asume întreaga responsabilitate pentru aceştia. Pasagerii cu vârsta între 14 şi 16 ani pot călători neînsoţiţi, dar aceştia nu pot călători împreună cu un copil sub 14 ani pentru care să îşi asume responsabilitatea.
    Potrivit legislaţiei române (legea nr. 248 din 2005 referitoare la libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate), cetăţeni români sub 18 ani pot călători în străinătate numai însoţiţi de către ambii părinţi sau de către un singur părinte/adult, şi având asupra lor documentele necesare. Wizz Air refuză transportul pasagerilor care nu prezintă documentele solicitate. Vă rugăm ca înainte de călătorie să vă informaţi în legătură cu formalităţile necesare.
    Numărul de locuri oferit la acest preţ este limitat şi poate să nu fie disponibil în cazul rezervărilor ulterioare făcute pentru cursa aceasta sau pentru alte curse.  Preţurile se pot modifica din momentul comunicării acestora şi până în momentul cumpărării biletelor.

Regulament Tarif (Wizz Air va aplica cu stricteţe următoarele reguli):
1. Bagaj de mână:
  Wizz Air vă oferă două opțiuni pentru bagajele de mână cu o greutate de maxim 10 kg dar are o politică strictă de „un singur bagaj pentru un pasager”. Diferența dintre opțiuni constă în dimensiune:
** Geantă de mână mică: Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.
** Geantă de mână mare: Dacă bagajul dvs. de mână este mai mare decât dimensiunile unui bagaj mic de mână dar nu depășește 56x45x25cm, puteți să îl luați la bordul aeronavei în schimbul unei taxe. Trebuie să aibă loc în compartimentul de deasupra capului. Trebuie să puteți să-l puneți în compartimentul de deasupra capului fără ajutor.
    Puteți transporta la bord, în mod gratuit, următoarele articole: o haină sau o pătură / telefonul mobil / materiale de citit pe durata zborului / pentru copii mai mici de 2 ani: mâncare pentru durata zborului și un cărucior pliabil sau un pătuț mic / o pereche de cârje pentru pasagerii cu dizabilități.

2. Bagaj de cala:
  Puteţi înregistra la cală maximum 3 bagaje distincte care să nu depăşească greutatea de 32 de kg fiecare (dimensiuni max: Lăţime: 149 cm; Înălţime: 119 cm; Lungime: 171 cm). Fiecare bagaj înregistrat la cală este supus unei taxe de bagaj, care va fi plătită pentru fiecare zbor şi pentru fiecare pasager. Dacă este înregistrat la cală un număr mai mic de bagaje, taxa de bagaje nu va fi rambursată. Taxele de bagaj sunt cuprinde intre 69 RON si 266 RON si sunt calculate în funcție de: data călătoriei (sezon de vârf / în afara sezonului), de unde s-a achiziționat taxa (pe website-ul wizzair.com in timpul rezervarii / dupa emiterea biletului / prin aplicații pe telefonul mobil / centrul telefonic / la aeroport), greutatea bagajului.
  Numărul de bagaje pe care doriţi să le transportaţi în cală trebuie să fie indicat şi achitat în timpul procesului de rezervare (fie via wizzair.com sau prin intermediul centrului telefonic). Va trebui să achitaţi taxe mai mari pentru bagaje în cazul în care adăugaţi un bagaj mai mare de mână şi/sau un bagaj de cală la o rezervare existentă de zbor. Taxa pentru un bagaj mai mare de mână este cu aproximativ 9-15 RON mai mare, iar cea pentru bagajul de cală este cu aproximativ 14-20 RON mai mare, comparativ cu taxele aplicabile zborului dumneavoastră la data achiziţiei. În cazul în care achitaţi pentru bagaje suplimentare la aeroport, acestea vor fi supuse unei taxe de bagaje mai mari.
   Pentru fiecare bebelus se poate transporta gratuit un cărucior/cărucior pliabil sau contra cost (loc suplimentar) un scaun auto pentru copil.

3. Selectarea locurilor:
  Începând cu 19 mai 2015, in timpul rezervării, locurile vă sunt alocate automat în mod gratuit și sunt afișate pe harta locurilor. Este posibilă schimbarea locurilor prealocate prin plata unei taxe (intre 5 si 142 RON) si selectând diferite locuri pentru toți pasagerii din rezervare. Această acțiune poate fi efectuată în etapa Selectarea locurilor. Numărul locului selectat și prețul corespunzător sunt afișate întotdeauna în caseta Rezumatul plății. Locurile pot fi schimbate plătind o taxă: În timpul rezervării, în etapa Selectarea locurilor // În timpul check-inului pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației // Utilizând opțiunea „Adăugați servicii” pentru rezervările existente cu până la 3 ore înainte de plecare, online sau prin intermediul aplicației / Prin intermediul Centrului telefonic / La aeroport

4. Check-in şi îmbarcarea:
  Ca parte a angajamentului său de a reduce costurile şi de a oferi tarife mai ieftine pasagerilor săi, Wizz Air oferă opțiunea de „check-in online gratuit” pentru zborurile cu Wizz Air Ungaria. Serviciul de „check-in în aeroport”, cumpărat în momentul rezervării, va costa 46 RON iar cel cumpărat în aeroport direct va costa 138 RON. Prezentarea la aeroport pentru îmbarcare începe cu 2 ore înainte de ora programată pentru zbor şi se încheie cu 40 de minute înainte de aceasta în conformitate cu Orarul de Zbor al aeroportului Locului de Decolare.
    În cazul în care nu reuşiţi (a) să finalizaţi formalităţile de prezentare pentru îmbarcare în Intervalul de Prezentare pentru Imbarcare, sau (b) sa vă prezentaţi la imbarcare sau să ajungeţi la poarta de îmbarcare la timp, din oricare motiv, rezervarea dvs. va fi anulată, vi se va refuza îmbarcarea, si vă vom returna contravaloarea Preţului Total din care se vor scadea contravaloarea Taxelor pentru Alte Servicii, Taxa pentru Rezervarea Locului şi Taxa de Serviciu Agentie.

5. Modificări efectuate de catre pasager:
   Direcţia, ora şi data zborului POT FI MODIFICATE cel târziu cu 3 ore înainte de plecare, plătindu-se o taxă de schimbare a acestora (taxa cuprinsa intre 47 - 280 RON/segment zbor/pasager) și diferența între Prețul inițial și Prețul nou (inclusiv orice modificări ale costurilor, cheltuielilor și Taxelor pentru Alte servicii). În cazul în care Prețul total nou este mai mic decât cel inițial, nu aveți dreptul la rambursare, cu excepția sumei minime a taxelor și a cheltuielilor.
   Numele pasagerului poate fi modificat prin intermediul site-ului sau a centrului telefonic până cel târziu cu 3 ore înaintea orei planificate de decolare contra unei taxe de modificare a numelui (intre 207 si 275 RON). Taxa de modificare a numelui se aplică fiecărui nume schimbat, pe sector de zbor. Modificarea numelui este permisă doar pe segmentele de zbor cuprinse în aceeași rezervare, așa cum este menționat în Itinerariu.

6. Anulări efectuate de pasager:
   Vă puteţi anula rezervarea cu cel puţin paisprezece (14) zile înainte de ora programată pentru decolarea Zborului. Aveţi dreptul la rambursarea Preţului Total din care se va scadea Taxa de Anulare (275 RON / segment zbor / pasager) si Taxa de Serviciu Agentie. Dacă anulaţi rezervarea cu mai putin de paisprezece (14) zile înainte de data plecării zborului, vi se va rambursa preţul total al biletului din care se scad Taxa de Anulare (360 RON / segment zbor / pasager), Taxa pentru Alte Servicii (optionale: bagaj cala, bagaj mana mare, imbarcare prioritara, extraleg room, Taxa de Rezervare a Locului) şi Taxa de Serviciu Agentie.
   În caz de deces al unei rude apropiate (mamă, tată, soră, frate, bunic, copil, nepot, soţie, soţ, partener de viaţă) survenit cu o lună înainte de ora de plecare programată în Itinerariul dvs, în baza unei cereri prezentate în termen de 1 lună de la data decesului menţionat mai sus, veţi putea recupera Preţul Total al biletului pentru respectiva parte a călătoriei care nu a fost folosita, cu condiţia prezentării unei copii a actului de deces în termen de 7 zile de la formularea cererii. 

Noi, părţile contractante, respectiv compania care efectuează transportul şi clientul am luat la cunoştinţă că ALEX TOURS este intermediar şi convenim ca în eventualitatea unui litigiu ce decurge din neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a obligaţiilor contractante să nu implicăm SC ALEX TOURS în litigiu, clauză de care am luat la cunoştinţă, suntem de acord cu ea şi am convenit-o ca fiind ne abuzivă.
   
Pasagerul are obligaţia de a verifica dacă are toate documentele necesare călătoriei: BILETE, CHECK-IN, VIZĂ, BULETIN si/sau PAŞAPORT, PROCURĂ (pentru ieşirea din ţară a minorilor neinsoţiţi de ambii părinţi), CAZIER, etc. Este responsabilitatea pasagerului de a se informa cu privire la conditiile de trecere a frontierei. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare
   
Odata cu cumpararea acestui bilet, pasagerul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile de calatorie WIZZ AIR stipulate pe acest bilet si completate cu conditiile publicate pe site-ul www.wizzair.com .

Pentru mai multe informatii despre taxe si servicii optionale va rugam sa accesati: http://wizzair.com/ro-RO/useful_information/service_fees


Măsuri de securitate referitoare la bagajele de mână
*Pasagerilor li se permite să transporte la bordul avionului un singur bagaj de mână. Acesta include genţi de mână, serviete pentru laptop, umbrele, sacoşe de cumpărături, camere video, etc. Pasagerilor care transportă mai mult de un singur bagaj de mână nu li se va permite să treacă de filtrul de securitate şi vor fi nevoiţi să se întoarcă la biroul de check-in pentru a-şi reorganiza bagajele sau pentru a renunţa la bagajele adiţionale.
*Pasagerii pot transporta în bagajul de mână lichide, geluri şi aerosoli, dar numai în cantităţi mici (recipiente de max. 100 ml). Şi ambalajul acestor produse va corespunde normelor specifice. Aceste măsuri se aplică tuturor pasagerilor îmbarcaţi pe aeroporturile din cadrul Uniunii Europene. Regulile referitoare la prezentarea bagajelor pentru îmbarcare rămân neschimbate.
*Noile reglementări se aplică în cazul lichidelor cum sunt apa şi alte băuturi răcoritoare, fiind însă valabile şi pentru geluri, paste, loţiuni şi aerosoli. Acestea includ produsele de îngrijire personală cum sunt pasta de dinţi, crema de ras, gelul de păr, rujul de buze şi cremele de faţă.
*În cazul substanţelor lichide transportate în bagajul de mână, se aplică următoarele reguli:
- Puteţi transporta substanţe lichide şi geluri numai în recipiente având un volum de maximum 100 ml;
- Toate recipientele cu lichid care respectă limita de volum de 100 ml trebuie să încapă fără probleme într-o pungă de plastic de 1 litru, transparentă și resigilabilă, cu dimensiuni de 20 x 20 cm.
- Fiecare pasager are dreptul să transporte o singură pungă transparentă de plastic de acest fel;
- Punga transparentă de plastic va fi prevăzută cu un sistem de reînchidere (o pungă care poate fi închisă la loc după deschidere cu fermoar, cu clapă, cu şiret, sau chiar prin înnodare, cu condiţia să poată fi deschisă cu uşurinţă).
*Sunt acceptate două excepţii: mâncarea pentru bebeluşi necesară pe durata zborului si medicamentele necesare pe durata zborului;
*Aveţi posibilitatea în continuare să faceţi cumpărături (cu scutire de taxe vamale) în aeroporturile europene, după trecerea prin punctul de control al paşapoartelor, şi la bordul curselor operate de liniile europene de transport aerian. Substanţele lichide şi gelurile pe care le cumpăraţi după trecerea prin punctul de control al paşapoartelor sau la bordul avionului vor fi ambalate şi sigilate în magazin sau la bord, după caz. Sigiliul aplicat pe ambalaj este valabil timp de 24 de ore.

ATENTIE: 
Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica oricând tarifele practicate.
Orele de plecare şi de sosire afişate în Orarul de Zbor, programe de zbor sau în altă parte nu sunt garantate şi  compania WIZZ AIR isi rezervă dreptul de a le modifica.
Companiile low-cost au dreptul să înceteze zborurile pentru oricare dintre destinaţii dacă acestea nu sunt rentabile.

 

Prezentarea companiei

o istorie scurtă dar bogată
Proiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.

Prima cursă a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent, Wizz Air dispune de 16 baze operaţionale în regiune: Gdansk, Poznan, Katowice, Varşovia şi Wroclaw în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucureşti, Cluj-Napoca, Targu Mures şi Timişoara în România, Vilnius în Lituania, Kiev în Ucraina, Belgrad în Serbia şi Praga în Republica Cehă, oferind zboruri pe mai mult de 300 de rute.

oferta de servicii
Wizz Air este o companie de transport aerian orientată către valoare şi concentrată asupra modernizării permanente a deplasării călătorilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate abordabilă de transport pentru cetăţenii Europei Centrale şi de Est, precum şi de a oferi o experienţă nouă de zbor tuturor călătorilor din Uniunea Europeană. Pentru a face din „experienţa Wizz Air” o experienţă remarcabilă în privinţa serviciilor şi a raportului dintre banii daţi şi valoarea primită, sunt puse la lucru tehnologii de ultimă oră. Wizz Air oferă un „model simplu de deservire”, ceea ce înseamnă: călătorie fără bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului, saloane de călătorie de clasă unică, cu scaune de piele, alegerea locului în momentul îmbarcării şi furnizarea de servicii la cerere, contra cost.

Wizz Air este consecventă în exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai bună calitate în clasa tehnologică din care fac parte, a căror operaţiuni de întreţinere sunt asigurate de către Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de întreţinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge în mod constant un înalt standard de deservire a călătorilor. Wizz Air deţine o flotă tânără de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.

aeroporturi şi reţele
Wizz Air este în permanentă negociere pentru dezvoltarea reţelei sale de destinaţii şi pentru a oferi servicii de transport aerian în Europa Centrală şi de Est la un preţ redus. Wizz Air operează în prezent curse pe 300 de rute din Europa, reţeaua de destinaţii fiind în permanentă dezvoltare. Wizz Air urmăreşte oferirea celor mai mici preţuri din regiune, iar alegerea aeroporturilor unde operează are o importanţă majoră în acest sens. Iată de ce Wizz Air preferă – acolo unde este posibil – să opereze pe aeroporturi secundare, care presupun costuri mai mici, costuri reflectate în preţul biletului. Aceste aeroporturi oferă clientului servicii mai personale şi mai rapide decât aeroporturile principale. Wizz Air derulează permanent negocieri pentru stabilirea unei reţele de operaţiuni într-un număr cât mai mare de aeroporturi şi menţinerea costurilor de transport pentru Europa Centrală şi de Est la un nivel redus.

Grupul Wizz Air include 2 linii aeriene operaţionale;Wizz Air Ungaria(WAH, zborurile acesteia încep cu W6) şi Wizz Air Ucraina (WAU, zborurile acesteia încep cu WU).

Vă rugăm notaţi că zborurile Kiev-Luton-Kiev sunt operate de Wizz Air Ungaria.

oamenii
La Wizz Air considerăm că oamenii sunt cei care fac diferenţa. Membrii echipei Wizz Air, fie ei personal navigant sau de deservire la sol, împărtăşesc cu toţii pasiunea pentru meseria pe care o fac. Echipa Wizz Air crede în înaltele standarde etice susţinute de un stil excepţional de lucru în echipă. În prezent, compania lucrează cu un personal devotat, angajat din diferite ţări ale Europei, cum ar fi Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Norvegia şi Franţa. Datorită echipei manageriale multi-culturale, caracterizată printr-un înalt nivel de devotament şi profesionalism, spiritul de conducere şi motivaţia reprezintă forţa antrenantă şi cheia succesului în stilul de lucru specific companiei Wizz Air. În prezent, Wizz Air are un număr de 2000 de angajaţi.

flota Wizz Air
Wizz Air are o flotă tânără compusă dintr-un singur tip de aeronave, respectiv Airbus A320. Toate cele 52 de aeronave sunt propulsate de motoare V-2500 produse de International Aero Engine și sunt echipate cu 180 de scaune confortabile din piele. Aceste noi aparate de zbor ilustrează tehnologii de ultimă oră, ceea ce ne ajută să menţinem costul de exploatare la un nivel scăzut. lista de preturi BILETE DE AVIONNu exista nici o impresie a turistilor referitoare la aceasta oferta!


Adauga impresia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos:FORMULAR DE COMANDA ONLINE

1. Serviciul comandat:

BILETE DE AVION, Wizzair, WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!

2. Nume Prenume contact:

*

3. E-mail contact:

*

4. Telefon contact:

*

5. Perioada:

de la * pana la *

6. Tip transport:

Nu este cazul     Individual     Autocar     Avion    

7. Numar de persoane adulti:8. Numar de persoane copii:9. Varsta pentru fiecare copil (ex. 2 ani, 4 ani, ...):10. Alte specificatii:Pentru a ne proteja de SPAM te rugam sa rezolvi urmatoarea adunare:
Introdu raspunsul aici:Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.