Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment


turism vacante

RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment

RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segmentOferta: BILETE DE AVION Ryanair
Disponibilitate: la comanda

35,00


0,00 RON cu TVA

Click pe imagine pentru mai multe poze
Rute:

BUCURESTI (Otopeni):
- ATENA
- BERLIN, BOLOGNA, BRISTOL, BRUXELLES Charleroi
- DUBLIN
- LONDRA Stansted
- MADRID, MILANO Bergamo, MILANO Malpensa
- PALERMO
- ROMA Ciampino
- TIMISOARA

CRAIOVA:
- VALENCIA

ORADEA
- BARCELONA (Girona)
- MILANO Bergamo

TIMISOARA
- BRUXELLES Charleroi, BERLIN, BUCURESTI Otopeni
- DUSSELDORF Weeze
- FRANKFURT Hahn
- LONDRA Stansted
- MILANO Bergamo

 

Conditii de calatorie:

Rambursări

Cu excepţia celor prevăzute la Articolele de mai jos sumele plătite pentru zborurile operate de noi (inclusiv toate sumele plătite pentru servicii opţionale furnizate de noi) nu sunt rambursabile.
Rambursări involuntare
- Cu excepţia cazului în care este prevăzut altfel în Convenţie sau în Regulamentul (CE) Nr. 261/2004, dacă anulăm un zbor, nu putem opera un zbor în mod rezonabil conform unui orar de zbor sau încetăm să mai efectuăm zboruri pe o rută, îţi vom rambursa sumele aferente pentru fiecare segment de zbor menţionat în Confirmare/Itinerariu care nu a fost utilizat pentru oricare din aceste motive. Valoarea rambursată va fi egală cu preţul plătit, plus orice taxe, comisioane şi costuri aferente plătite.
Decesul unei rude de gradul I care nu călătoreşte
- În cazul decesului unei rude de gradul I (soţ/soţie, partener civil, mamă, tată (inclusiv părinţi vitregi), soacră/socru, frate, soră (inclusiv fraţi vitregi), cumnat/cumnată, copil (inclusiv copil vitreg), bunici sau nepoţi) în termen de 28 de zile de la data programată pentru călătorie, în cazul solicitării formulate cât mai curând posibil, în mod rezonabil, dar în orice caz până la data propusă a călătoriei şi împreună cu prezentarea unei copii a certificatului de deces aferent, vom oferi o rambursare
Decesul sau o boală gravă a pasagerului pentru care a fost efectuată rezervarea
- În cazul unei boli grave (sau al decesului) unui pasager, care face imposibilă efectuarea călătoriei, rezervările pasagerului respectiv şi ale persoanelor care călătoresc în baza aceluiaşi număr de referinţă al rezervării pot fi rambursate, la discreţia noastră, sau, dacă acest lucru este considerat justificat, rezervările pot fi modificate prin renunţarea la orice restricţie sau taxă privind schimbarea zborului, în baza unor documente justificative corespunzătoare prezentate nouă înaintea datei zborului.

Modificarea datei zborului, numelui şi rutei
Datele şi orele de zbor se pot modifica (în limita locurilor disponibile), astfel de modificări putându-se realiza cu până la 4 ore înainte de ora programată a zborului, fie online (cu excepţia cazului în care ai efectuat deja check-in-ul online*) sau contactând un centru de rezervări Ryanair (în timpul programului normal de lucru). Pentru rezervările online se aplică preţuri reduse. Dacă nu doreşti să schimbi toţi pasagerii de pe rezervarea ta sau dacă zborurile interne sunt modificate în zboruri internaţionale, trebuie să contactezi centrul nostru de rezervări local (în timpul programului normal de lucru).

1. Schimbarea zborului - data şi ora- Taxele pentru modificarea zborului sunt percepute per zbor/per persoană şi pot varia în funcţie de sezon. Pe lângă aceste taxe pentru modificarea zborului, este percepută orice diferenţă între preţul iniţial al călătoriei şi cel mai scăzut preţ total disponibil în momentul modificării zborului. Reţine că, în cazul în care tariful/taxele pentru noul zbor sunt mai mici, nu va fi efectuată nicio rambursare.

Următoarele tipuri de rezervări nu pot fi modificate online:

- În cazul în care un zbor intern este modificat într-unul internaţional sau invers
- Orice rezervare unde unul sau mai mulţi clienţi au efectuat deja check-in-ul online*

- O modificare parţială adusă unui singur zbor (modificarea aeroportului/numelui)

- În cazul în care s-a aplicat o reducere pentru rezidenţii spanioli

- În cazul în care s-a aplicat o reducere pentru familie spaniolă numeroasă

2. Modificarea rutei zborului
- Imediat ce un zbor de plecare a decolat, ruta rezervată pentru zborul de retur nu poate fi modificată (cu excepţia situaţiei în care zborul tău a fost anulat sau întârziat cu peste 3 ore, caz în care te rugăm să contactezi centrul de rezervări Ryanair sau ghişeul de bilete de la aeroport).

- Taxele pentru modificarea rutei zborului sunt percepute per zbor/per persoană şi pot varia în funcţie de sezon. Pe lângă aceste taxe pentru modificarea zborului, este percepută orice diferenţă între preţul iniţial al călătoriei şi cel mai scăzut preţ total disponibil în momentul modificării zborului. Reţine că, în cazul în care tariful/taxele pentru noul zbor sunt mai mici, nu va fi efectuată nicio rambursare.

3. Modificarea numelui
- Taxele pentru modificarea numelui sunt percepute pe pasager/pentru o rezervare. Nu se percepe o taxă de modificare a numelui pentru bebeluşi (0-23 luni). Modificările de nume se pot realiza cu până la 2 ore înainte de ora programată a zborului, fie online (cu excepţia cazului în care ai efectuat deja check-in-ul online*), fie apelând un centru de rezervări Ryanair (în timpul programului normal de lucru) sau la aeroport. Modificările de nume sunt valabile doar atunci când sunt efectuate pentru toate zborurile din cadrul unei rezervări.

*Clienţii care au efectuat deja check-in-ul online, dar care doresc să modifice data unui zbor, ruta sau numele trebuie să contacteze un centru de rezervări cel târziu cu o zi înainte de ziua zborului (în timpul programului normal de lucru) pentru a anula zborul (zborurile) respectiv(e). De îndată ce zborul/zborurile a/au fost anulat/e, rezervarea poate fi modificată utilizând opţiunea Gestionare rezervare. Acest serviciu nu este disponibil la aeroport


Check-in, îmbarcare şi ocuparea locurilor

- Pentru toate zborurile operate cu scaune alocate, ne rezervăm dreptul de a aloca sau realoca scaunele în orice moment, chiar şi după îmbarcarea în aeronavă. Acest lucru poate fi necesar din motive operaţionale, de siguranţă şi de securitate.
- Toţi pasagerii sunt rugaţi să efectueze check-in-ul online accesând
https://www.ryanair.com/ şi să tipărească o carte de îmbarcare, cu excepţia rezervării la clasa Business Plus care include check-in gratuit în aeroport.
- Check-in-ul online se deschide cu 30 de zile înainte de ora de plecare programată pentru clienţii care au achiziţionat un scaun alocat. Se poate aloca un loc gratuit pentru fiecare client, cu condiţia ca acesta să efectueze check-in-ul online cu 7 zile şi până la 2 ore înainte de fiecare zbor rezervat.

- Imediat după efectuarea check-in-ului online, pasagerul poate tipări din nou sau descărca propria carte de îmbarcare cu până la două (2) ore înainte de ora de plecare programată. Fiecare Carte de îmbarcare trebuie tipărită şi prezentată pe o pagină A4 individuală sau accesată prin intermediul aplicaţiei Ryanair.

- Clienţii care nu efectuează check-in-ul online până la termenul limită menţionat mai sus (cu excepţia clienţilor Business Plus) vor plăti o taxă de check-in în aeroport. Clienţii care nu prezintă o carte de îmbarcare la aeroport (în format fizic sau pe mobil) vor plăti o Taxă de re-emitere a cărţii de îmbarcare

Taxă de re-emitere a cărţii de îmbarcare

15 € / 15 £ / persoana

Taxă de check-in la aeroport

45 € / 45 £ / persoana

- Dacă nu prezentaţi o carte de îmbarcare valabilă (în format fizic sau pe mobil) la controlul de securitate sau la poarta de îmbarcare şi aveţi suficient timp pentru re-emiterea unei forme alternative a cărţii de îmbarcare, veţi plăti taxa de re-emitere a cărţii de îmbarcare.

- Trebuie să prezinţi documentele de călătorie valabile care corespund detaliilor de pe cartea ta de îmbarcare pentru toate zborurile, atât la controlul de securitate, cât şi la poarta de îmbarcare.
- Trebuie să te prezinţi la poarta de îmbarcare cu cel puţin treizeci (30) de minute înainte de ora de plecare programată. Procedura de îmbarcare se încheie cu douăzeci (20) de minute înainte de ora de plecare. Dacă ajungi mai târziu la poarta de îmbarcare, nu vei fi acceptat în călătorie. Pentru a călători cu un zbor ulterior, ţi se va solicita să efectuezi şi să plăteşti o nouă rezervare.

- Pasagerii care nu doresc tipărirea cărţii de îmbarcare pot folosi serviciul nostru de carte de îmbarcare pe mobil


Bagaje

1. Bagaj de mână

- Fiecare pasager poate transporta un bagaj de mână de până la 10 kg, cu dimensiunile maxime 55 cm x 40 cm x 20 cm, plus 1 bagaj de mână de mici dimensiuni, de maxim 35 x 20 x 20 cm*.
- Nu există restricţii de greutate pentru un bebeluş (cu vârsta între 8 zile şi 23 de luni) care călătoreşte în braţele unui adult; cu toate acestea, adultul care însoţeşte copilul poate transporta o geantă pentru bebeluş de maxim 5 kg pe lângă bagajul de mână permis

- Din cauza spaţiului limitat din cabină, aici pot fi transportate doar 90 de bagaje de mână de dimensiuni mari (55 cm x 40 cm x 20 cm), bagajele de mână rămase vor fi transportate gratuit la cală. Pasagerilor care au achiziţionat Îmbarcare prioritară nu li se va cere să îşi depoziteze bagajul de mână la cală, exceptând cazul în care acest lucru este necesar din motive operaţionale.

* Pentru un bebeluş (cu vârsta între 8 zile şi 23 de luni) care călătoreşte în braţele unui adult însoţitor poate fi transportată o geantă pentru bebeluş de maxim 5 kg pe lângă bagajul de mână permis.

2. Bagaj de cală

Fiecare pasager poate achizitiona până la trei bagaje de cală după plata taxelor respective, alegând opţiunea de a transporta bagaje de 15 kg sau de 20 kg, în momentul în care a efectuat rezervarea. După efectuarea rezervării, bagajele de cală pot fi adăugate la o rezervare prin intermediul opţiunii Gestionează rezervarea mea cu până la 2 ore înainte de ora programată a zborului. Taxele pentru bagajul de cală sunt percepute pe persoană/pentru un zbor. Se aplică taxe mai mari atunci când bagajele de cală sunt achiziţionate folosind opţiunea Gestionează rezervarea mea, un centru telefonic Ryanair sau ghişeul de bilete de la aeroport, în timpul perioadelor de vârf şi pe anumite rute. Taxele pot fi supuse modificărilor, dar sunt aplicate cuantumurile în vigoare în momentul în care ai efectuat rezervarea şi/sau ai plătit pentru bagajele de cală.
- Un cărucior/cărucior dublu complet pliabil, sistem pentru călătorie/un marsupiu per bebeluş, plus unul dintre următoarele articole: scaun auto pentru copil, pernă de înălţare sau un pat pliant de călătorie pentru copil pot fi transportate gratuit. Pentru orice alte echipamente suplimentare pentru bebeluşi/copii (cu o greutate maximă de 20 kg pe echipament) pot fi efectuate rezervări online, în cuantum de 10 £/10 € pe echipament/pentru un zbor.

- Din motive de sănătate şi siguranţă, Ryanair nu acceptă transportul obiectelor a căror greutate individuală depăşeşte 32 kg sau ale căror dimensiuni combinate depăşesc 81 cm (înălţime), 119 cm (lăţime) şi 119 cm (grosime). Această limită de greutate nu se aplică dispozitivelor de ajutor la mers.

Compania Ryanair nu este responsabilă dacă şi în măsura în care sunt produse daune ca urmare a defectelor, calităţii sau viciilor inerente ale bagajelor. În consecinţă, nu suntem responsabili pentru articole ambalate necorespunzător, perisabile, deteriorate sau fragile.


Formalităţi administrative

Aspecte generale

- Eşti responsabil pentru obţinerea tuturor documentelor şi vizelor de călătorie necesare şi pentru respectarea tuturor legilor, regulamentelor, hotărârilor şi cerinţelor de călătorie de plecare, de destinaţie sau pe care le vei tranzita.
- Nu ne asumăm răspunderea pentru consecinţele suportate de orice pasager ca urmare a neobţinerii de către acesta o unor astfel de documente sau vize sau ca urmare a nerespectării unor astfel de legi, regulamente, hotărâri, solicitări, cerinţe, reguli sau instrucţiuni.

Documente de călătorie: Înainte de a călători, trebuie să prezinţi toate documentele de ieşire, de intrare, privind starea de sănătate, precum şi alte documente necesare conform legilor, regulamentelor, hotărârilor, solicitărilor sau altor cerinţe ale ţărilor în cauză şi trebuie să ne permiţi să efectuăm şi să păstrăm copii ale acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza transportul dacă nu ai respectat aceste cerinţe sau alte cerinţe stabilite în Regulamentele noastre, sau dacă documentele tale de călătorie nu par a fi în ordine.

Refuzarea intrării într-o ţară: Dacă ţi se refuză intrarea într-o ţară din cauza inadmisibilităţii imigrării, vei plăti orice amenzi aplicate nouă de către guvern sau de către Oficiul de Imigrări în cauză, plus costul transportului tău din acea ţară înapoi în ţara ta de origine sau în alt loc. Nu vom rambursa costul niciunui zbor pe care nu îl poţi utiliza ca urmare a refuzării intrării. Orice cheltuieli suportate de noi în numele tău vor fi compensate prin retragerea sumei aferente de pe cardul de credit/debit utilizat pentru a efectua rezervarea.

Pasagerul este responsabil pentru amenzi, costuri de detenţie etc.: Dacă ni se solicită plata sau un depozit pentru orice amendă, penalizare sau cheltuială suportată de noi ca urmare a nerespectării de către tine a legilor, regulamentelor, hotărârilor, solicitărilor şi a altor cerinţe de călătorie ale ţărilor în cauză, ne vei rambursa, la cerere, orice sumă plătită sau orice cheltuială suportată. Pentru a compensa orice astfel de plată sau cheltuială, putem folosi valoarea oricăror zboruri neutilizate sau a oricăror fonduri ale tale, aflate în posesia noastră, de exemplu, vouchere cadou, vouchere cu credit etc. Orice costuri suportate de noi în numele tău vor fi compensate prin retragerea sumelor aferente de pe cardul de credit/debit folosit pentru a efectua rezervarea.

Controlul vamal: Dacă este necesar, vei participa la verificarea bagajului tău, efectuată de către agenţii vamali, autorităţile guvernamentale sau aeroportuare. Nu suntem responsabili faţă de tine pentru orice pierdere sau daună suferită de tine pe parcursul unui astfel de control sau din cauza că nu ai respectat această cerinţă.

Controlul de securitate: Te vei supune oricărui control de securitate realizat de reprezentanţi guvernamentali autorizaţi, autorităţile aeroportuare sau de către noi.


Ce servicii sunt incluse în Business Plus?
Tariful pachetului Business Plus include următoarele servicii excepţionale: Un bagaj de cală mai mare, de 20 kg // Check-in GRATUIT la aeroport // Scaun premium (în funcţie de disponibilitatea locurilor) // Îmbarcare prioritară* // Serviciul de securitate FastTrack în aeroport (pentru aeroporturile participante) // Primirea detaliilor zborurilor prin SMS // Flexibilitate la schimbarea biletului

Aceste servicii trebuie selectate în momentul efectuării rezervării pentru a fi incluse gratuit

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati:
https://www.ryanair.com/ro/ro/informatii-utile/centru-de-ajutor0/termeni-si-conditii-generalelista de preturi BILETE DE AVIONNu exista nici o impresie a turistilor referitoare la aceasta oferta!


Adauga impresia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos:FORMULAR DE COMANDA ONLINE

1. Serviciul comandat:

BILETE DE AVION, Ryanair, RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment

2. Nume Prenume contact:

*

3. E-mail contact:

*

4. Telefon contact:

*

5. Perioada:

de la * pana la *

6. Tip transport:

Nu este cazul     Individual     Autocar     Avion    

7. Numar de persoane adulti:8. Numar de persoane copii:9. Varsta pentru fiecare copil (ex. 2 ani, 4 ani, ...):10. Alte specificatii:Pentru a ne proteja de SPAM te rugam sa rezolvi urmatoarea adunare:
Introdu raspunsul aici:Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.