Turism vacante Romania strainatate
Rezervari hoteliere     Oferte speciale     Last Minutes     Bilete de avion     Despre noi     Informatii utile     Cum comand     Contact
Servicii

Oferte noi
BURJ AL ARAB 5*, DUBAI JUMEIRAH
Hotel La Siesta 4*

BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment


turism vacante

BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment

BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segmentOferta: BILETE DE AVION Blue Air
Disponibilitate: la comanda

89,00


0,00 RON cu TVA

Click pe imagine pentru mai multe poze
Tu alegi orasul, iar noi iti oferim solutiile potrivite pentru calatoria ta

Alghero

Atena

Bacau

Barcelona El Prat

Bari Tegel

Berlin Tegel

Birmingham

Bologna Marconi

Brasov – transfer autocar

Bruxelles Zaventem Terminal B

Bucuresti Otopeni

Castellon

Catania Fontanarossa

Cluj-Napoca

Constanta

Constanta – transfer autocar

Dublin Terminal 1

Florenta Peretola

Glasgow

Hamburg

Iasi

Ibiza

Koln Bonn Terminal 2

Lamezia Terme

Larnaca

Lisabona

Liverpool

Londra (Luton)

Lyon St Exupery

Madrid Barajas

Malaga

Menorca

Milano (Bergamo)

Milano (Linate)

Napoli

Nisa Cote D'Azur Terminal 1

Palma de Mallorca

Paris (Beauvais)

Pescara Abruzzo

Roma Fiumicino

Salonic

Sibiu

Stockholm Arlanda

Stuttgart

Timisoara

Torino Caselle

Valencia Manises

Conceptul de "smart flying" se adreseaza celor care calatoresc mult cu avionul in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion cumparate din timp sunt foarte ieftine si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

 

ORARUL DE VARA 2017 A FOST LANSAT !!!

Acum iti poti planifica vacantele de anul viitor pentru ca Blue Air a lansat orarul de vara 2017!

Beneficiaza de cele mai bune oferte si planifica-ti calatoriile pana in octombrie 2017, la preturi incepand de la *19,99 € (*pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate)

 

Conditii de transport:

Regulament bilet:

- BILETUL ESTE NERAMBURSABIL.

- Modificarile sunt permise cu pana la 4 ore inainte de zbor

- Fiecare modificare facuta prin website este taxata cu 40 EUR per pasager per segment de zbor, plus eventuala diferenta de tarif (NU este permisa schimbarea de data sau de nume a unui bilet la un tarif mai mic decat tariful platit initial, deci implicit nu se ramburseaza eventuala diferenta intre tariful initial platit si tariful inferior care poate exista la data solicitata pentru schimbare)

- Modificarile de nume nu mai sunt permise pe un itinerariu unde unul din segmentele zbor a trecut, pentru niciuna din cursele ramase

- Exista un numar limitat de bilete pentru fiecare clasa tarifara.

- Blue Air nu garanteaza conexiunile cu alte zboruri sau cu alte mijloace de transport. Orice planificare este facuta pe riscul dvs.

- Se permite numai schimbarea datelor de calatorie (data plecarii, data sosirii), schimbarea rutei si a numelui pasagerului, dar numai pentru clasele tarifare care permit astfel de schimbari de rezervare

- Va rugam sa consultati Conditiile de calatorie pentru mai multe detalii (http://www.blueairweb.com/Conditii-De-Calatorie/)


BAGAJE:
- BAGAJUL DE MANA: Aveti dreptul la 1 (un singur) bagaj de mana gratuit care nu poate depasi 10 Kg si dimensiunile 55x40x20 cm si trebuie sa intre cu usurinta in sizerul de bagaje de mana de la ghiseele de check-in/imbarcare din aeroport. Dimensiunile bagajului includ toate accesoriile acestuia (roti, manere, buzunare exterioare etc). Pentru fiecare pasager va fi acceptata o singura piesa ca bagaj de mana. Infantul nu poate avea bagaj de mana. Poseta/borseta si aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad, etc.) trebuie introduse in acest bagaj. Exceptie fac produsele cumparate din magazinele Duty Free din aeroport care vor fi prezentate la imbarcare si vor fi acceptate separat.
-
In cazul in care un pasager se prezinta la poarta de imbarcare cu un bagaj de mana care nu se incadreaza in dimensiunile si greutatea specificate mai sus, pasagerul va trebui sa achite o taxa de procesare in regim de urgenta a bagajului in valoare de 65 € per bagaj/pasager/segment de zbor. Bagajul procesat in regim de urgenta va fi preluat si transportat ca bagaj de cala.
- BLUE AIR isi
rezerva dreptul de a refuza transportul oricarui pasager care nu plateste aceasta taxa sau a acelui bagaj ce nu indeplineste conditiile specificate. In niciuna dintre aceste situatii compania BLUE AIR nu se face raspunzatoare de daunele cauzate de refuzul la imbarcare.

- BAGAJUL DE CALA: Fiecare pasager are dreptul la maxim 4 (patru) piese de bagaj de cala cu dimensiunile max de 100x80x30 cm. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 32 kg. Greutatea pieselor de bagaj de cala nu poate fi cumulata intre doi sau mai multi pasageri. Bagajul de cala va fi taxat cu preturi cuprinse intre 15 euro si 34 euro in functie de ruta si de perioada de calatorie, astfel:
* Low Season (21.09.2016 – 14.12.2016 // 16.01.2017 – 25.03.2017)
* High Season (10.06.2016 – 20.09.2016 // 15.12.2016 – 15.01.2017)

- Taxa pentru bagajul de cala achizitionat la aeroport in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing este de 50 euro/bagaj/segment zbor.
- Pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani (Infanti) se accepta gratuit un bagaj de cala de pana la 32 kg. In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta va fi considerat bagaj de cala, iar orice alt bagaj al acestuia va fi taxat conform conditiilor de calatorie pentru bagajul unui adult.


CHECK-IN:

- Din 28 august 2015 serviciul de check-in la aeroport este gratuit, indiferent de ruta pe care veti calatori. In vederea indeplinirii formalitatilor de check-in si imbarcare avem rugamintea de a va prezenta in aeroport cu cel putin 2 ore inainte de ora de decolare inscrisa pe bilet. Indeplinirea conditiilor de calatorie reprezinta o responsabilitate ce va revine exclusiv. Pasagerii care nu se prezinta in timp util la imbarcare, indiferent de motiv, sau carora le lipsesc documentele de calatorie necesare, sunt considerati „no-show” si pierd dreptul la orice fel de rambursare. Va rugam sa aveti in vedere ca ghiseele de check-in se deschid cu 2 ore inaintea cursei si se inchid cu 40 de minute inaintea orei stabilite pentru decolare. Chiar daca aeronava se afla pozitionata la sol, din motive de securitate nu se accepta la zbor pasagerii care nu s-au incadrat in orele prevazute.
- La check-in sunteti obligati sa prezentati biletul de calatorie, un document de identitate, CI/pasaport valid (dupa caz), bagajul de cala pentru a fi cantarit, precum si bagajul de mana pentru a fi verificat daca se incadreaza in limitele de greutate si de dimensiuni.

- Blue Air pune la dispozitia pasagerilor serviciul gratuit de check-in online. Serviciul de check-in online nu este disponibil pentru cursele cu plecare din: Bologna, Constanta, Dublin, Florenta, Hamburg, Lisabona, Lyon, Menorca, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Stockholm, Stuttgart, Timisoara; check-inul se efectueaza in aeroport, inainte de plecare, si este gratuit . Din cauza cerintelor suplimentare de securitate, serviciul de check-in online nu este disponibil pentru cursele catre/din Marea Britanie.
-
Serviciul de check-in online presupune tiparirea de catre pasager a cartii de imbarcare care va fi prezentata impreuna cu documentele de calatorie la poarta de imbarcare, politia de frontiera si controlul de securitate. Serviciul de check-in online este disponibil cu 30 zile inainte de data plecarii si cu pana la 12 ore inainte de plecare. Cartea de imbarcare este un document format din 2 (doua) pagini. O pagina a cartii de imbarcare va fi inmanata agentului din aeroport la poarta de imbarcare, iar a doua va ramane la pasager. Procesul de check-in online presupune ca dvs sa acceptati atribuirea aleatorie, in mod gratuit a unui loc in avion. Daca doriti sa va alegeti un loc anume aveti aceasta posibilitate inainte de emiterea cartilor de imbarcare, platind taxele aferente.CONDITII DE CALATORIE:

1. Acest bilet este valabil atata timp cat Blue Air opereaza pe destinatia respectiva.

2. Preţurile se pot modifica din momentul comunicării acestora până în momentul cumpărării biletelor.

3. Pentru servicii speciale va rugam sa sunati la Call Center (http://www.blueairweb.com/informatii-utile/call-center). Pentru Romania: 0903760130 (Tarif 0,62 €/min, Non-stop), 0374281841 (L-V: 09:00 – 21:00; S-D:10:00 – 19:00; tarif normal) sau la reprezentantii Blue Air din aeroporturile de destinatie.

4. Nu trebuie sa introduceti in bagajul de cala bani, bijuterii, metale pretioase, laptop, obiecte electronice personale, documente importante, acte, pasapoarte sau alte documente de identitate. Nerespectarea acestei recomandari exonereaza compania de responsabilitate pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea obiectelor mentionate, produsa in timpul manipularii sau transportului.

5. Acceptarea bagajului de catre posesorul etichetei de identificare fara o reclamatie la momentul predarii este o proba suficienta ca bagajul a fost predat in conditii bune si in concordanta cu Contractul de Transport. Toate reclamatiile trebuie facute in scris. Termenul limita de solutionare a reclamatiilor in cazul bagajelor pierdute sau deteriorate este de 45 de zile de la data depunerii reclamatiei urmind ca despagubirile sa se efectueze in maximum 90 de zile. Orice reclamatie ulterioara nu este luata in considerare de catre Blue Air Transport Aerian.

6. Blue Air isi rezerva dreptul de a refuza transportul dvs in urmatoarele situatii: A) va aflati intr-o stare vizibila de agitatie ca urmarea consumului de alcool sau droguri, comportamentul dvs putand periclita siguranta zborului; B) cand starea dvs de sanatate nu este buna si nu aveti recomandarea medicului ca puteti calatori cu avionul; C) daca ati avut un comportament neadecvat in timpul unui zbor anterior si sunt motive sa credem ca acest lucru se va repeta; D) daca refuzati sa indepliniti conditiile privind continutul, forma si dimensiunile bagajelor dvs; E) daca refuzati sa va supuneti controlului de securitate, dvs sau bagajul dvs; F) daca nu ati platit tarifele, taxele sau suprataxele aferente zborului valabile la data calatoriei; G) daca nu respectati instructiunile legate de siguranta si securitatea zborului; H) daca folositi cuvinte de amenintare sau insultati membrii echipajului sau/si angajatii Blue Air.

7. Pasagerii vor putea sa ia in bagajul de mana doar flacoane sau tuburi cu un continut mai mic de 100 de ml. Ansamblul acestor recipiente va trebui sa se afle intr-o punga din plastic, transparenta, de cel mult 1 litru care sa permita sigilarea.

8. PASAGERUL ARE OBLIGAŢIA DE A VERIFICA DACĂ ARE TOATE DOCUMENTELE NECESARE CĂLĂTORIEI: BILETE, CHECK-IN, BULETIN/PAŞAPORT, VIZĂ, PROCURĂ (pentru iesirea din tara a minorilor neinsotiti de parinti), CAZIER, etc. Este responsabilitatea pasagerului de a se informa cu privire la conditiile de trecere a frontierei. In cazul in care pasagerul nu indeplineste conditiile respective, biletul de avion NU este rambursabil si NU se permite schimbarea acestuia. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.
9. Noi, părţile contractante, respectiv compania care efectuează transportul şi clientul am luat la cunoştinţă că ALEX TOURS este intermediar şi convenim ca în eventualitatea unui litigiu ce decurge din neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a obligaţiilor contractante să nu implicăm SC ALEX TOURS SRL în litigiu, clauză de care am luat la cunoştinţă, suntem de acord cu ea şi am convenit-o ca fiind ne abuzivă.

10. Odata cu cumpararea acestui bilet, pasagerul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile de calatorie Blue Air stipulate pe acest bilet si completate cu conditiile publicate pe site-ul www.blueairweb.com


ATENTIE!
Compania aeriana îşi rezervă dreptul de a modifica oricând orarul de zbor.

Companiile low-cost au dreptul să înceteze zborurile pentru oricare dintre destinaţii dacă acestea nu sunt rentabile.

 

Informatii companie BLUEAIR:
13 decembrie 2004.
Aviatia din Romania traieste un moment istoric: se lanseaza Blue Air, prima companie aeriena romaneasca, cu capital 100% privat.
Compania s-a infiintat din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret. A fost un moment de cotitura – pentru prima oara in Romania, o companie oferea pasagerilor zboruri ieftine catre destinatiile cele mai importante din Europa.

De-a lungul anilor modelul  s-a impus, aparand si alte companii de zbor cu profil asemanator. Cu toate acestea, Blue Air este mereu cu un pas inainte, acest lucru concretizandu-se astazi prin pozitionarea unica de transportator aerian smart flying.

Smart flying este sustinut de:
• flota performanta;
• pilotii foarte experimentati;
• rutele variate si exclusive;
• personalul specializat pe toate aeroporturile pe care se opereaza;
• agentii proprii Blue Air
•  Call Center NON STOP;
•  peste 3000 de agentii partenere Blue Air, atat in Romania cat si in strainatate;
•  eficienta maxima a costurilor si simplitatea procesului de achizitie a biletelor: cu cat cumperi mai devreme cu atat mai ieftin calatoresti;
•  aeronavele moderne, verificate regulat;
•  siguranta zborului si securitate la sol;
•  programele si serviciile de tip myBlue SmartMoney, Grupuri, Corporate, Cargo etc.lista de preturi BILETE DE AVIONNu exista nici o impresie a turistilor referitoare la aceasta oferta!


Adauga impresia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos:FORMULAR DE COMANDA ONLINE

1. Serviciul comandat:

BILETE DE AVION, Blue Air, BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment

2. Nume Prenume contact:

*

3. E-mail contact:

*

4. Telefon contact:

*

5. Perioada:

de la * pana la *

6. Tip transport:

Nu este cazul     Individual     Autocar     Avion    

7. Numar de persoane adulti:8. Numar de persoane copii:9. Varsta pentru fiecare copil (ex. 2 ani, 4 ani, ...):10. Alte specificatii:Pentru a ne proteja de SPAM te rugam sa rezolvi urmatoarea adunare:
Introdu raspunsul aici:Cauta-ti vacanta


fraza exacta


Rezerva bilet autocar
Top oferte
BLUE AIR - bilete de la 19,99 euro/segment
WIZZ AIR - OFERTELE SAPTAMANII !!
RYAN AIR - bilete de la 7,99 eur/segment
DISNEYLAND PARIS - descriere
Hotel Skiathos Palace 4*
RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH 5*, FUJAIRAH
HOTEL RIU DOLCE VITA  4*
Fairmont Monte Carlo Hotel 4**** lux

cazarè murighiol  http://www.turism-vacante.ro/oferte~turism-balnear-romania~b-259-ile-felix~25~167  senior voyage spania  amara tour sejur Tunisia oferte  Sharza International mail  deluxe duplex 2 bedroom villa marti resort icmeler  http://www.turism-vacante.ro/oferta-turism~akbulut-hotel--spa-4--kusadasi-~2593  plaje frumoase din bulgaria si cu multa vegetatie 

companii aeriene
Copyright © 2010 - 2014 turism-vacante.ro
Prima pagina ~ Despre noi ~ Termeni si conditii ~ Contact

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.